Една година след изненадващото му обявяване на пенсиониране, новият начин

...
Една година след изненадващото му обявяване на пенсиониране, новият начин
Коментари Харесай

Животът на Гарет Бейл след футбола: Голф, бизнес ходове, семейно време и оферта от Рексам

Една година след изненадващото му оповестяване на пенсиониране, новият метод на живот и прическа на Гарет Бейл притеглят вниманието.

На 9 януари 2023 година футболната суперзвезда окачи обувките си след зашеметяваща 17-годишна кариера. Като капитан на Уелс той изигра 111 мача и вкара 41 гола за страната си.

Бейл изигра значима роля в представянето на Уелс на Евро 2016, където в последна сметка бяха победени от Португалия на полуфиналите. Той също по този начин управлява тима си на Световното състезание в Катар през 2022 година, първото им от 1968 година насам. Постиженията му за страната му и в действителност неговите клубове Саутхемптън, Тотнъм, Реал Мадрид и ЛАФК го вършат без подозрение един от най-хубавите спортни герои в историята на Уелс.

По време на пенсионирането си Бейл показа трогателно изказване с почитателите си: „ Чувствам се необикновено благополучен, че реализирах фантазията си да играя спорта, който обичам. Той в действителност ми даде едни от най-хубавите моменти от живота ми. Най-високият от върхове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР