Една година лишаване от свобода, с тригодишен изпитателен срок, е

...
Една година лишаване от свобода, с тригодишен изпитателен срок, е
Коментари Харесай

Условна присъда за румънец, причинил смърт на АМ Хемус

Една година " отнемане от независимост ", с тригодишен изпитателен период, е наказването на румънския жител Мирча-Костин Б., който се яви персонално в правосъдната зала на Шуменския областен съд през днешния ден.

``
реклама

26-годишният обвиняем бе лишен и от право да ръководи МПС за период от една година и половина, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура - Варна. Наказанието на предизвикалия пътнотранспортното произшествие на автомагистрала " Хемус " млад мъж, приключило със гибелта на негов родственик, бе постановена при изискванията на кратко правосъдно разследване, с признание на виновност. Мирча Б. е с чисто правосъдно минало и по време на злополуката не е използвал алкохол.

По данни на прокуратурата, в управлявания от него автомобил на 1 юли 2013 година,след отмора в България, пътували брачната половинка му, сестра му и нейният мъж с детето им. Край Нови пазар, в опит да заобиколи куче, румънският лидер подхванал маневри, само че поради високата скорост, близка до оптимално позволената от 140 км/час, автомобилът излязъл от пътното платно и се преобърнал в канавка. Съпругът на сестрата на Мирча, бил най-тежко ранен. Той бил признат за лекуване в шуменската болница, а след това превозен в Букурещ, където умрял на 29 юли.

По реда на интернационалната правна помощ Окръжната прокуратура в Шумен изискала за потребностите на следствието в България протокола от аутопсията и осъществената съдебномедицинска експертиза на умрелия вследствие на тежката гръбначномозъчна контузия мъж. Присъдата на Шуменския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР