Една година и 6 месеца ще лежи в затвора мъж

...
Една година и 6 месеца ще лежи в затвора мъж
Коментари Харесай

18 месеца затвор за нападение над жена в парка на Благоевград

Една година и 6 месеца ще лежи в пандиза мъж от Благоевград, нападнал жена в парк " Бачиново ". В. И. е наказан и на " публично неодобрение ", като присъдата бъде залепена на табло в постройката на общината за период от 10 дни. Той ще заплати и 7000 лева обезщетение на потърпевшата за претърпените от нея неимуществени вреди, постанови Окръжният съд в Благоевград на втора инстанция.
Инцидентът станал на 18 юни 2018 година, към 21 часа. С. Г. се разхождала сама в парка. Усетила, че след нея върви някой и когато се обърнала видяла непознато лице с сложена качулка на главата. След минути била нападната в тил. Непознатият й запушил устата и почнал да я дърпа, за малко тя се отскубнала, само че мъжът траял офанзивата си против нея като я хванал и избутал към близко дърво, при което тя съумяла да види лицето му. Той я блъснал на земята и след рухването й почнал да я души и притиска в региона на очите. Жената съумяла да извика в началото за помощ, а по-късно траяла да издава мощни звуци. Хора от близкото заведение чули виковете и се насочили към мястото, само че нападателят избягал. Помогнали на дамата да се изправи, а тя им разказала, че чужд мъж се опитал да я " изнасили или убие ". Била мощно уплашена, а по лицето и шията имала следи от принуждение, кръв към дясното и око, а кичури от косата й падали. Пристигнали служители на реда и кола за спешна помощ на Спешна помощ.
Три месеца по-късно полицията в Благоевград разследвала различен случай на нахлуване над жена в същия парк, когато по действен път се открила съпричастност на В. И. Провеждайки сказка с него полицейският чиновник открил сходства и с предходното нахлуване, при което му сложил въпроси в тази тенденция, а И. признал за осъщественото нахлуване против С. Г. Описал детайлности от нападението и предал носените от него облекла. Последвало различаване и дамата изрично показала И. като мъжът, който я нападнал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР