Една фраза на лидерът на Атака Волен Сидеров трябваше да

...
Една фраза на лидерът на Атака Волен Сидеров трябваше да
Коментари Харесай

Свързан ли е WC министърът Валери Симеонов с наркотиците?

Една фраза на водачът на Атака Волен Сидеров трябваше да е вдигнала всички правораздавателни институции на крайник, само че да не забравяме, че се намираме в България - място, където мафията си има страна!

Каква е фразата ли? На 15.08.2018 година Сидеров дава изявление за организация "ПИК " на въпрос към него:

- В изявлението си за ПИК, господин Симеонов вмъкна тематиката за опиатите...
- Точно той не би трябвало да приказва за опиати. Изобщо да не повдига тематиката, тъй като ще му се върне като бумеранг. Ако си отворя устата, неговият имидж ще пострада съществено. "

Повтаряме: "Ако си отворя устата, неговия имидж ще пострада съществено. "

Естествено баджак медиите замълчаха гръмовно, а и от ПИК не посмяха да задълбаят!

Доказателство, че фамилията на Симеонов има взимане - предоставяне с опиатите е изявлението на синът му Даниел пред БТВ, където момчето бе откровено.

Разказва за борбата му с наркозависимостта и неналичието на бащинска поддръжка от страна на татко му. Даниел даже беше разгласил пост, където изрази възмущението си от Симеонов, който съжалявал, че синът му не се е самоубил.

И този господин е тръгнал да оправя страната? Представяте ли си единствено какви хора ни ръководят?

Волен неведнъж е упреквал Симеонов и за разпространяване на гей и порно канали посредством кабеларката, може би това му дава съображение да прави връзката на Симеонов с опиатите?

Припомняме, че на още на 26 юли 2017 година журналистът Димитър Байрактаров изиска обществено оставката на Симеонов и от погледа на днешните събития се вижда, че е бил безусловно прав. Припомняме, че Байрактаров отхвърли да бъде народен представител от групата на Симеонов като уточни морални аргументи за отводът си! Видно е, че и тук е бил прав!

Сега огромният въпрос, на който би трябвало да отговори прокуратурата е: Свързан ли е вицепремиерът Валери Симеонов с опиатите?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР