Една еротична ера си отива. Бенефис на разголените си снимки

...
Една еротична ера си отива. Бенефис на разголените си снимки
Коментари Харесай

Плачете мъже! Силвия Юрукова каза КРАЙ на нуди фотосесиите си

Една еротична епоха си отива. Бенефис на разголените си фотоси направи топлес моделът Силвия Юрукова .

„ Уморих се към този момент, време е да спра. Фотографи са ми казвали, че съм най-хубавата еротична моделка, само че е време за отмора. Сега е моментът за други неща. Насочвам напъните си към дизайнерските среди. Имам концепция моите еротични фотоси да бъдат поставени върху облеклата, които ще създавам. Те се одобряват добре измежду доста хора и мисля, че ще има триумф “, споделя пред „ България Днес “ Юрукова .

Силвия бе оповестена за сексуален модел на десетилетието в награди в областта на шоубизнеса във Варна. От същото място пристигна и признанието на Силвия и колегата й Денис за световна двойка на годината. Именно еротичните фотоси на двойката са кактo част от последните голи снимки на моделката, по този начин и част от сбирката, с която ще претворява голотата върху рокли, поли и други облекла.

„ Наред с това записах магистратура в Техническия университет в Габрово. Тя е „ Управление на човешките запаси ". Никога не е ненужно образованието и то може да ми помогне в един идващ миг. Искам също по този начин да запиша курс по актьорско майсторство, което ме влече. Така че не преставам моето развиване “, показа Юрукова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР