Една емблема на БНТ празнува 60 години. Бразди - единственото

...
Една емблема на БНТ празнува 60 години. Бразди - единственото
Коментари Харесай

Емблемата на БНТ Бразди празнува 60 години

Една емблема на Българска национална телевизия чества 60 години. " Бразди " - единственото у нас предаване за земеделие, отглеждане на животни, агробизнес и развиване на селските региони, което в никакъв случай до момента не е слизало от екран, радва феновете си към този момент шест десетилетия.

За предаването това са не просто 60 години на екран, а 6 десетилетия блян към един заслужен и конкурентен формат.

И съумяват - земеделският евъргрийн се радва на един от най-високите рейтинги в Българска национална телевизия, като интерес към модерното и качествено наличие на " Бразди " имат високо образовани фенове от огромни градове в страната, сочат данни на ГАРБ.

Данните сочат също, че всяка събота в часовия слот 12:30-13:00 всеки пети български фен избира да гледа Българската национална телевизия и земеделския евъргрийн " Бразди ".

60-годишен път, извървян с достолепие. Началото: Един час в род телевизионна сказка. Преминава през ефирен пътепис. По-късно идва времето и на репортажа. До през днешния ден - когато " Бразди " към този момент е документална журналистика с доста мощен детайл на риалити формат.

" Това е едно предаване, което черпи с шепи от живия живот и всичко, което ние демонстрираме е доста същинско, доста неподправено ", съобщи Даниела Филипова, изпълнителен продуцент на " Бразди ".

И въпреки форматът да се трансформира, на фокус постоянно е същинското лице на българското земеделие. В последните години все по-често герои са младежи, предпочели спокойствието на селото пред шума и напрежението на огромния град или пък на непозната страна. Хора, заменили стилния подиум с оранжерия в българско село.

" Показваме същинския живот на тези хора, които ние назоваваме невидимите герои на България, тъй като тези хора не вървят по студиата, както се споделя, тях никой не ги брои за хора, а те са доста забавни, доста същински и доста значими ", добави Даниела Филипова, изпълнителен продуцент на " Бразди ".

И става известно - това е печелившо - по данни на ГАРБ единствено от септември предходната година до 18 март тази предаването е достигнало до два милиона и половина фенове. Защото: " Класиката е съвременна! "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР