Една ежедневна съставка може да е ключът към спасяването на

...
Една ежедневна съставка може да е ключът към спасяването на
Коментари Харесай

Ежедневната съставка може да е ключова за спасяването на вашите растения, когато температурите падат рязко

Една ежедневна съставна част може да е ключът към спасяването на вашите растения, до момента в който температурите падат внезапно през зимните месеци.

Вълна от леден арктически въздух стартира годината в Обединеното кралство, като огромни елементи от страната бяха покрити със сняг при минусови условия. А зимните условия могат да се окажат сложни за градинарите, защото доста растения не могат да оцелеят, до момента в който други се борят да победят стихиите.

Но има избавление за вашата градина под формата на непредвиден предмет във вашата кухненски долап. Един елементарен спрей с чесън може да отбрани вашите растения, съгласно създателя на Power Sheds, Джак Сътклиф. Той разкри, че зимният сезон е идеална среда за вредители като мравки и охлюви, които проникват в градинските растения, представлявайки опасност за техния капацитет за напредък напролет.

Силният мирис на чесън е натурален репелент за досадните вредители, и обезпечава ефикасна отбрана, без да предизвиква щета на растенията. За да извлечете най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР