Една добра новина и за Ерик тен Хааг. Мениджърът на

...
Една добра новина и за Ерик тен Хааг. Мениджърът на
Коментари Харесай

Защитник се завръща в игра за Юнайтед

Една добра вест и за Ерик загар Хааг. Мениджърът на Манчестър Юнайтед ще може да разчита скоро на Тайрел Маласия, който ще се завърне на терена при започване на идната година, осведоми клубът.

Левият краен защитник към момента не е играл през този сезон, защото лекува травма в коляното, поради която бе опериран през лятото. По време на рехабилитацията се получи затруднение, което наложи втора намеса.

Сега към този момент нидерландецът е на подготвителната база " Карингтън " и работи всекидневно за връщането си в игра през януари. До момента 24-годишният национал на Нидерландия е взел участие в 39 дуела, откогато подписа с " алените дяволи " на 5 юли 2022-а против 15 милиона евро от Фейенорд.

Другият ляв бек Люк Шоу се завърна от дълготрайна контузия предходната неделя при триумфа с 3:0 над Евертън. Липсата на Шоу и Маласия наложи привличането чартърен на Серхио Регилон oт Тотнъм.

Утре Манчестър Юнайтед ще гостува на Нюкасъл от 22:00 часа в 14-ия кръг на Премиър лийг. Възпитаниците на Ерик Тен Хаг са шести с 24 точки във краткотрайното нареждане.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР