Една добра идея се превърна в гениална глупост. Това заяви

...
Една добра идея се превърна в гениална глупост. Това заяви
Коментари Харесай

Димитър Стоянов за Конституцията: Една добра идея се превърна в гениална глупост

" Една добра концепция се трансформира в гениална нелепост ". Това съобщи пред Нова тв Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва във връзка случилото се с измененията в Конституцията, които потеглиха от правосъдната промяна, а стигнаха и до двойното поданство.

Поради тази причина президентството се опълчва на това, че няма никакво ограничаване, както е записано в текстовете. Хипотетично може да попадне всевъзможен, в това число антибългарски надъхан жител, в ръководството на страната, сподели Стоянов.

Едновременно с това служебният кабинет е с ограничение - друга смяна, която беше гласувана и против която е президентът. Защо се планува ръководител на Народно събрание да може да бъде посочван за длъжностен министър председател, а не заместник-председателите. Защо има въобще лист с ограничаване, уточни Стоянов. С измененията, по думите му, целта на ръководещите е да се капсулират и да ръководят дълго - дълго време. " Както беше от записа - вършим изборите с нашето Министерство на вътрешните работи и ще управляваме с нашето служебно държавно управление. "

Димитър Стоянов заяви още, че " ние не искахме да управляваме толкоз дълго време, само че откакто парламентарната република не съумя, се наложи ".

" С какво навредихме ние на страната ", попита Стоянов. И изтъкна като успех дългосрочния договор с " Боташ ", който върнал България на енергийната карта, разрешил проблем и бил доста значим. Крайната оценка обаче ще бъде казана в съда, даже не и от парламентарната комисия, която бе основана, и не и от Народното събрание, уточни Стоянов.

 

Той изрази мнение, че служебните държавни управления са коректив на ръководството.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР