Една добра и една лоша новина дойдоха от Ботев (Пловдив)

...
Една добра и една лоша новина дойдоха от Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Ботев вдига Виана за реванша с Маритимо

Една добра и една неприятна вест пристигнаха от Ботев (Пловдив) преди реванша с Маритимо от 3-ия прелиминарен кръг на Лига Европа. Двубоят на остров Мадейра е на следващия ден от 21:00 часа. Добрата вест е, че нападателят Фернандо Виана ще бъде вдигнат на крайници за тази среща. Той получи прорезна рана в конфликта с ЦСКА-София и бе изнесен на носилка. Оказа се, че вътрешното коляно не е наранено и той ще може да играе против португалците.

" Чувствам се добре и се надявам да стартира измежду титулярите. Това, несъмнено, ще го реши старши треньорът ", показа Виана.

Лошата вест за наставника Николай Киров е, че Тодор Неделев на 99,9% няма да може да играе в решителния дуел. Националът се контузи в средата на второто полувреме мача с португалците в Бургас. Той не игра с ЦСКА-София за шампионата, само че все пак не съумя да се възвърне. Снощи по време на тренировката на " канарчетата " Тошко въртеше обиколки въз основата в Коматево. Лекарят на пловдивчани пък съобщи, че няма смисъл да се рискува ненужно здравето му. Въпреки това се чака Неделев да отпътува с тима за Мадейра.

Очаква се мачът с Маритимо да бъде финален за Омар Косоко с екипа на Ботев. Той ще премине във втородизивионния отбор от ОАЕ Ал Фуджейра. Там треньор ще му бъде Диего Марадона. Пловдивчани пък ще приберат от договорката 250 хиляди евро.

" Канарчетата " летят за Португалия тази заран с държавния аероплан от Терминал 1 на летище " София ". Той бе даден и на Лудогорец преди седмица за визитата на тима в Израел.

" Тема спорт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР