Една добра и една лоша но­вина дойдоха от Ботев Плов­див

...
Една добра и една лоша но­вина дойдоха от Ботев Плов­див
Коментари Харесай

Ботев без звездата си срещу Маритимо

Една добра и една неприятна но­вина пристигнаха от Ботев Плов­див преди реванша с Маритимо от третия квалификацио­нен кръг на Лига Европа. Двубо­ят на остров Мадейра е на следващия ден от 21:00 часа. Добрата е, че бразилският нападател Фернандо Виана ще бъде вдигнат за мача в Португалия. Той полу­чи порезна рана в срещата с ЦСКА и бе изнесен на носилка. Оказа се, че вътрешно коляно­то не е наранено и той ще мо­же да играе.

"Чувствам се добре и се на­дявам да стартира измежду титуля­рите. Това, несъмнено, ще го реши старши треньорът ", ко­ментира Виана.

Лошата вест за наставни­ка Николай Киров е, че Тодор Неделев дефинитивно отпада. На 99,9% няма късмет той да взе­ме присъединяване в реванша с Маритимо. Националът получи контузия по средата на второ­то полувреме на дуела с пор­тугалците в Бургас. Той не игра против ЦСКА за шампионата, само че все пак не съумя да се възвърне. Снощи на послед­ната подготовка Неделев вър­теше обиколки въз основата в Коматево. Лекарят на жълто-черните бе безапелационен, че е ненужно да се рискува здравето на играча, написа "Тема Спорт ". Той въпреки всичко ще тръгне с тима за остров Ма­дейра. Мястото му измежду титу­лярите ще заеме Бризола.

Омар Косоко пък ще изиграе последния си мач за Ботев. Той минава във втородивизионния отбор от ОАЕ Ал Фуджейра. Там треньор ще му е Диего Марадона. Пловдивчани ще прибе­рат от договорката 250 хиляди евро.

Канарчетата летят тази заран от Терминал 1 на лети­ще София с държавния аероплан. Той бе даден и преди седмица на Лудогорец за визи­тата им в Израел на Апоел Беер Шева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР