Една част от отбора на САЩ пристигна в Катар, девет

...
Една част от отбора на САЩ пристигна в Катар, девет
Коментари Харесай

Американски футболисти са първите, които пристигнаха в Катар

Една част от тима на Съединени американски щати дойде в Катар, девет дни преди старта на международното състезание по футбол. „ Янките “ играят за първи път на огромния конгрес от осем години насам и ще се изправят в един от най-политическо обвързаните мачове с Иран на 29 ноември.

Фуболистите са пътували със аероплан на „ Катар Еъруейс “ от Ню Йорк до летище „ Хамад Интернешънъл “, което отвори в четвъртък. Мнозина от състава от 26 футболисти, в това число Кристиан Пулишич, играят в Европа и към момента имат дуели за клубните си отбори през уикенда.

Съединени американски щати започва в група В на конкуренцията против Уелс на 21 ноември. Четири дни по-късно американците играят с Англия, третият им дуел е против Иран на 29 ноември.

Американците са взели участие на 11 международни шампионати досега. Отборът се класира непроменяемо за финалите от 1990 година до 2014 година, само че не съумя да стигне до присъединяване в Русия преди четири години. Американците стигнаха до четвъртфиналите през 2002 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР