Една богата баба ми каза какво трябва да направя ,

...
Една богата баба ми каза какво трябва да направя ,
Коментари Харесай

Богата баба ми каза какво трябва да направя, за да имам винаги пари в къщата:

Една богата баба ми сподели какво би трябвало да направя, за да се запазят парите вкъщи. Веднага откакто започнах да последвам нейните рекомендации, съумях да завърша оградата в селската къща и да направя ремонт в хола и в кухнята. Колко тъпо, че не знаех за това по-рано! Днес ще споделим с вас препоръките на мъдрата баба, които ще ви оказват помощ да подобрите отношенията си с парите и да подобрите финансовото си благоденствие. Четете и помнете!

ЗА ДА ИМА ПАРИ В КЪЩАТА

В нашия свят всичко се развива естествено. И силата на парите също има свои лични закони, които, в случай че следваме, можем да живеем в обилие.

За да привлечете пари в живота си, би трябвало да изпитвате наслаждение и комфорт от тях. Ако това не е по този начин, то парите в никакъв случай няма да дойдат.

 летящи пари

Всички желаеме да живеем добре, да се обличаме красиво и да се храним вкусно, само че множеството хора се жертват за деца, съпруги, съпрузи, родители, забравяйки за своите потребности и стремежи. Причината за това са отрицателните настройки от детството: че би трябвало да живеете непретенциозно или че би трябвало да се срамувате да се радвате на парите. Тук се крие огромната неточност.

„ Наградете се с дарове. Първо платете за себе си! “- споделят както богатите хора, по този начин и езотериците. И са прави! Ако не получите наслада от парите, те няма да дойдат. Затова не забравяйте за потребностите си, поглезете себе си или обичания човек.

 жена шопинг

Нека това са даже дребни изненади под формата на обичаната ви торта или шоколад, само че те би трябвало да са постоянни и да ви радват.

Между другото, в случай че желаете финансовият поток да пораства, размерът на покупките за вас също би трябвало да нарасне.

 извършване на покупки с карта

Приемайте парите с признателност. Енергията на благодарността вече е задоволително мощна сама по себе си. Ако ви се дават, трансферират, подаряват или заплащат пари – би трябвало да се радвате на това и да благодарите от сърце. Бъдете признателни даже за малко пари!

А безразборното харчене на финанси на първия ден, в който сте ги получили, не е добре. Парите би трябвало да прекарат нощта у дома, в противоположен случай те ще се разпилян за момент и даже няма да забележите какво съставляват.

 пари в портфейла

Не забравяйте да вършиме положителни каузи. Има такава национална мъдрост: който дава повече, повече получава!

Опитайте се да давате към 10% от заплатата си за щедрост. Не е наложително да са някакви средства, задоволително е да се помогне на нуждаещите се, които са наоколо. Купете букет цветя или кофичка череши от бабата на пазара, а не от супермаркета, нахранете скитник, платете сметката на дядото в магазина. Дори дребните дейности могат да имат големи последствия!

 признателност

Поддържайте реда вкъщи. Финансовите потоци циркулират доста зле, в случай че къщата е в непрекъснат хаос, движимостите са разпръснати и има доста остарели ненужни неща. Боклук, счупени мебели, скъсани облекла, счупени съдове могат да доведат до сериозен спад на шанса.

Пускайте парите да си „ отиват “ елементарно. Не можете да вършиме пари, в случай че не сте подготвени да се разделите с тях!

 стара жена

Мечтайте самоуверено! Парите идват единствено за съответна цел. Имайте това поради и прилагайте тези правила на процедура!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР