Една бърза разходка на ден може да предотврати ранната смърт.A

...
Една бърза разходка на ден може да предотврати ранната смърт.A
Коментари Харесай

Проучване разкрива, че простото действие може да предотврати 2 водещи причини за смърт сред възрастните: „Не е необходимо да е сложно“

Една бърза разходка дневно може да предотврати ранната гибел.

A изследване, оповестено в British Journal of Sports Medicine, откри, че единствено 75 минути седмично умерено интензивна, непрофесионална физическа интензивност доста понижава риска от гибел от някои типове рак или сърдечни болести, две от водещите аргументи за гибел измежду възрастни.

Това е малко повече от час седмично – и половината от 150-те минути седмично, предложени от CDC – интензивност, при която пулсът ви е с 50% до 60% по-висок, в сравнение с неподвижен.

Ще знаете, че сте на вярното равнище на интензивност, в случай че можете да говорите, до момента в който го вършиме, само че не и да пеете, съгласно CDC. Така че, до момента в който разходката на открито може да ви накара да пеете, с цел да извлечете изгодите за здравето от тази разходка, ще би трябвало да оставите това на птиците.

Това изследване е най-голямото, правено в миналото по този въпрос тематика, обединявайки данни от 196 публикации и над 30 милиона участници от близо 100 проучвателни групи, тъй че резу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР