Една българска майка се надпреварва с времето, за да спаси

...
Една българска майка се надпреварва с времето, за да спаси
Коментари Харесай

Майка се бори за живота на сина си! Лекарите ѝ казали, че туморът му вече го няма, но...

Една българска майка се надпреварва с времето, с цел да избави живота на сина си. Иво има израстък в мозъка си и единственият късмет да се пребори, е да му бъде осъществена незабавна интервенция.

Ето и покъртителният роман на майката:
Здравейте, положителни хора! Казвам се Христина Трифонова и съм майката на Иво.
Не съм предполагала, че иска ми се наложи в миналото да напиша идващите редове, само че Иво има потребност от вашата СПЕШНА поддръжка!
На 23.11.2017 откриха на Иво израстък в мозъка и хидроцефалия в детската неврология в болница Св. Наум и оттогава стартира нашата битка, която няма да можем да продължим без вас!
Той беше признат в Св. Иван Рилски за оперативно лекуване. Оперираха го и ни успокоиха, че всичко е наред. След месец и половина настоях за нов резонанс, просто имах чувството, че нещо не е както би трябвало. И по този начин и се оказа. Операцията не е била ефикасна...туморът беше към момента там.
Единственият късмет за лекуването на Иво е нова интервенция, която ще върне усмивката на лицето на детето ми...


Свързахме се с Доц.д-р Герганов от клиниката INI в Хановер в Германия. Сега имаме оферта за интервенция на стойност 50 017.00 евро, сума непостижима за нас, а вярата за лекуването на нашето дете е голяма. В тази сума не са включени разноските за престоя и разноските на компаньон.
Искам отново да виждам усмивката на сина си, а тя е най-прекрасната. Искам с цялото си сърце детето ми да оздравее и да изживее живота си пълноценно! Всеки пропуснат ден ни отдалечава от тази фантазия! А на Иво безумно доста му лиспва учебното заведение, самостоятелността и колелото най-много.
Затова през днешния ден ви МОЛЯ познати, другари и непознати положителни хора... Помогнете ми да върна усмивката, детството и вярата в положителното на Иво!
Подайте ни ръка през днешния ден, с цел да има бъдеще за Иво на следващия ден!
Вие положителни хора сте нашата Надежда, тъй като страната я няма за нас! Бъдете до нас в нашата борба!
Благодаря на всеки отделил даже и лев за Иво!
Бъдете здрави!
Как да помогнете на Иво, може да видите ЕТО ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР