Едминд Назарян призна, че е доволен от представянето си, макар

...
Едминд Назарян призна, че е доволен от представянето си, макар
Коментари Харесай

Едмонд Назарян пред БНТ: Имах възможност за повече в тази категория

Едминд Назарян призна, че е удовлетворен от представянето си, въпреки да е имал упоритости за повече в категория до 63 кг на класическия жанр на европейското състезание по битка в Румъния.

Борецът завоюва бронзов орден в категорията.

" Доволен съм. Имах повече благоприятни условия. Можех да печеля полуфинала. Благодаря на треньора и фамилията ми. Ще се стараем другия път да сме по-нагоре. Тази категория кардинално не е моя. Това е опит за мен. Състезанието сподели, че имам благоприятни условия и на по-горни категории. Ще работим повече и ще търсим медали ", показа българинът в изявление за Българска национална телевизия.

Неговият треньор Емил Иванов отличи представянето на възпитаника си.

" Принципно не сме се готвили за тази категория. Нищо особено не сме правили. За тази категория съм удовлетворен. Намери верния път към противника. Днес не можахме да покажем повече техника, тъй като вчерашният ден беше доста тежък. Днешната среща бе техническа ", добави той.

За Едмонд предстоят два шампионата, които ще му разрешат да се класира на Олимпийските игри.

" Имаме време да помислим, само че евентуално ще вземам участие и на двата шампионата. Трябва да се възползваме. Скоро ще има отговор, само че към този момент не мога да кажа сигурно:, добави той.

Цялото изявление можете да гледате във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР