Единството и представянето на държавата се осъществява в законодателната институция,

...
Единството и представянето на държавата се осъществява в законодателната институция,
Коментари Харесай

Ковачевски: Единството на държавата се осъществява в парламента, не с декларации

Единството и представянето на страната се реализира в законодателната институция, а не с едностранни заявления. По този метод само се пречи на процеса на договаряния със София, които се водят в духа на европейските полезности. Това съобщи министър председателят на районен съд Македония Димитър Ковачевски в отговор на журналистически въпрос по какъв начин би коментирал апела на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски за национално обединяване.

„ Не считам, че това изказване е откровено, защото през миналия интервал единственото, което ВМРО-ДПМНЕ прави, е да основава нервности по отношение на договарянията, които се водят с България. Като част от подготовката за работните групи, които сформирахме с българския министър председател и членовете на тяхното държавно управление дружно с нашето държавно управление, изпратихме покана до опозицията, която беше отхвърлена ”, акцентира Ковачевски.

„ Единството и представителството на страната ни се реализира в Народното събрание, който е дом на всички жители, представлявани от депутатите, и в случай че ВМРО-ДПМНЕ счита, че ще помогне с едностранни заявления, които единствено пречат на процеса на договарянията, които се водят в духа на европейските полезности и запазването на достолепието на всички жители, те в действителност вършат тъкмо противоположното ”, безапелационен бе Ковачевски.

Вчера Мицкоски съобщи, че е извънредно значимо, когато става въпрос за страната, да има единение и прикани Ковачевски към „ единение и обединяване, когато става въпрос за страната ”. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР