Единственото знаме, което Възраждане вее, е българското знаме. Възраждане не вее

...
Единственото знаме, което Възраждане вее, е българското знаме.
Възраждане не вее
Коментари Харесай

„Възраждане”: Търпението на народа се изчерпва и той изразява мнението си, както и където прецени

Единственото знаме, което Възраждане вее, е българското знаме.

Възраждане не вее непознати знамена. Възраждане няма членове с двойно поданство, няма членове непознати жители, не поставя непознати знамена в профилите на своите членове в обществените мрежи. Възраждане работи само за българския народен интерес.

Възраждане не утвърждава освен на националния празник, само че и на който и да е формален български празник, намесването на злободневни политически връзки, нямащи нищо общо с българската национална памет и българската история. За страдание обаче това, за което ние от Възраждане предупреждавахме, стартира към този момент да се случва.

С цялостната си политика българското държавно управление докара до това, че в границите на няколко месеца извънредно тежко раздели и поляризира българското общество. Пропастта сред държавното управление и българския народ е голяма и все по-голяма стартира да става. Правителството е некомпетентно да чуе и разбере народа си.

В резултат на това не трябва да се учудваме, че освен на Шипка, където са починали за българската независимост български опълченци и съветски бойци, се скандира „ Оставка “ по адрес на българския Министър-председател. Търпението на българския народ се изчерпва и той показва това, което мисли, както и където реши!

В интерес на истината в миналите години в никакъв случай до момента на Шипка не е имало толкоз огромен брой съветски флагове, държани в ръце от български жители, което приказва, че антируската агитация, която се води в страната ни, от страна на българоезичните демократични медии и проамериканските партии и политици, има назад деяние и изнервя хората.

Ще ви напомним мъдрата българска сентенция: Който сее ветрове, ще жъне стихии.

Националният ни празник е с цел да уважи паметта на починалите за свободата ни.

Не го осквернявайте с безпочвени обвинявания към Възраждане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР