Единственото условие, което поставихме е да сме сигурни, че има

...
Единственото условие, което поставихме е да сме сигурни, че има
Коментари Харесай

ПП: Условието ни е да бъде приет закона за КПКОНПИ и Рашков да бъде избран за шеф на комисията

Единственото изискване, което поставихме е да сме сигурни, че има работещо антикорупционно болшинство в Народното събрание. То да се потвърди като по време на договарянията се одобри закона за КПКОНПИ и се избере Рашков за началник на комисията за противопоставяне на корупцията.

От тук нататъкБСПводят диалози с всички останали сътрудници и ще ни държат осведомени. Това заявиАсен Василевслед договарянията сБСП. Не сме обсъждали какъв да е министър председател, постове, конструкция и състав на Министерски съвет, съобщи Novini.bg.

Първо би трябвало да забележим, че има работещо парламентарно болшинство срещу корупцията, добави още финансовият министър в оставка. Василев означи, че е отговорност на мандатоносителя по какъв начин ще се сглби болшинство, тъй че да бъде признат закона за КПКОНПИ.

Ние и сега имаме контракт с "Газпром ", който те не извършват. Ако стартира да извършва контракта би трябвало да бъде разисквано от състав на Министерски съвет. Отношенията с Руската федерация също не са прекратени. Има Руско посолство в София и българско в Русия, означи Василев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР