Единственото сигурно е, че задържаните в Турция нашенки не са

...
Единственото сигурно е, че задържаните в Турция нашенки не са
Коментари Харесай

Илхан Андай: Гьокче заложи много мини в България

Единственото несъмнено е, че арестуваните в Турция нашенки не са имали помагачи и не са взели участие в по-голяма група. В противоположен случай полицията нямаше да оповести информация, че са арестувани две българки и британец. Това сподели в студиото на бТВ журналистът Илхан Андай.

Той разяснява тематиките за арестуваните български гражданки в Турция и промяната на дипломат Гьокче. "На британеца присъдата му е обезпечена, тъй като има снимков материал. Майката най-вероятно ще бъде освободена на осмия ден, тъй като дъщерята ще поеме отговорност за нея. Със сигурност те на са в "черния лист ". Това е ясно. Турските управляващи имат право да не огласяват информация, тъй като се намират в изключително състояние.

Вероятно Министерство на външните работи има повече информация по кое време са арестувани двете дами. Според мен дъщерята е направила неудачен избор на сателит в живота посредством обществените мрежи. Тя е учила на Запад и наподобява мъдро момиче, което не би се забъркало в сходно нещо. Надявам се да е по този начин ", добави Илхан Андай.

"Сюлейман Гьокче трябваше да си тръгне доста от дълго време. Той безспорно е доста суетлив и с голямо самочувствие. Той сигурно не е в тима на приятелите в България. Грешките му са две. Направи неприятен разбор пред Реджеп Ердоган за обстановката в България и говореше са Сарай, само че заложи на хората, които са обитавали в този Сарай. Той направи римейк на Възродителния развой и влезе в дома на всеки български мохамеданин. Това е втората му неточност. Развали на рахата на българските мюсюлмани и ги раздруса.

Опитваше се да им каже за кого да гласоподават. Гьокче заложи бомби и новият дипломат на Турция, който е доста квалифициран посланик, ще играе ролята на сапьор ", безапелационен беше Аднай.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР