Единственото реално парти на открито в София - Best Kept

...
Единственото реално парти на открито в София - Best Kept
Коментари Харесай

Музикалната серия от събития Best Kept Secret с голям концерт на Жлъч и Гена на 20 юни

Единственото действително празненство навън в София - Best Kept Secret на ди-джей Sava към този момент повече от месец показва едни от най положителните ъндърграунд ров, хип-хоп и рап български актьори навън в задния двор на Фабрика 126. На 20 юни специфични посетители ще бъдат момчетата от So Called Crew в лицето на Жлъч и Гена.
Софийският рап колектив е прочут със своето особено звучене и отличаващи се лирики, съсредоточени в албумите `Удар` и `Светлосянка`, както и в множеството планове на So Called Crew, опити и колаборации с български музиканти от всевъзможни стилове, в които Жлъч и Гената се впускат дружно и поотделно. Бeзпорен акцент на вечерта ще бъде и шлагерът “Kurac ” на ди-джей Sava с Жлъч.

В рамките на събитието меломаните ще могат да чуят и песни от последния албум на Жлъч – „ Вяра “, в който си партнира с най-хубавите български бийтмейкъри – Гена (So Called Crew), Madmatic, Kay Be, Kinxkelvin, Warp и Drugия
Компания на Сава, Жлъч и Гената ще вършат добре познатите на българскта аудитория RAY BON, който дава обещание доста и разтърсващ ров и хип-хоп до изгрев слънце.
Слушай Жлъч/Гена на:
https://bit.ly/2UVpstK/
https://bit.ly/30V5nb0

Допълнителна информация - ТУК!
Вратите отварят в 21:00 ч. Капацитетът е стеснен по отношение на наредбите!
Онлайн билети  Ранно Пиле от 12.00 лева и общоприети от 15лв  на  https://bit.ly/BKS20June и на каса единствено в магазини На Тъмно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР