Единственото процесуално качество на Васил Божков е на обвиняем. Никога

...
Единственото процесуално качество на Васил Божков е на обвиняем. Никога
Коментари Харесай

Прокуратурата: Васил Божков е обвиняем, не защитен свидетел

Единственото процесуално качество на Васил Божков е на обвинен. Никога не е бил, нито сега е “защитен очевидец ”.

Това обявиха от прокуратурата за Българска телеграфна агенция във връзка изказванията на предприемача, който е с наложена от съда мярка за неотклонение “домашен арест ”.

На онлайн конференция посредством видеоконферентна връзка по-рано днес той съобщи, че е " предпазен очевидец " по делото за Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Той разясни, че са го разпитвали по това дело два пъти по четири часа, в които е давал показания.

„ След това ме направиха предпазен очевидец, тъй като ние познаваме - държавата се ръководи от мафията, отпред на мафията е Бойко Борисов, знаем по какъв начин работи мафията - който не им е комфортен, се отстранява по един или различен метод.

Така че моят живот и животът на моите близки е мощно заплашен сега “, сподели предприемачът, само че не пожела да посочи от кого, а сподели единствено " лъжесвидетели, от тези, които ръководят страната в сянка ".

По-късно обаче пристигна уточнението от прокуратурата.

Така за повторно, откогато той се върна от Дубай, е налице " дума против дума " във връзка с Васил Божков. От държавното обвиняване изтече информация, че бил екстрадиран. Той и един от юристите му опровергаха това с посочени от тях документи - не бил екстрадиран, върнал се е по своя воля.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР