Единственото предаване за кино в българския тв ефир се завръща

...
Единственото предаване за кино в българския тв ефир се завръща
Коментари Харесай

Ето кой смени Стаси Кара в Като на кино

Единственото предаване за кино в българския тв ефир се завръща на 16 септември по bTV Cinema и ще продължи да се излъчва в нормалния си ден и час - събота, 18:00 ч.

Новият фон и шапката на предаването са въодушевени от 50-те години на предишния век - настояща наклонност в актуалния интериорен дизайн. 50-те години съответстват със златните години в киното - времето на Мерилин Монро, Франсоа Трюфо, Жан-Люк Годар, Хичкок, Ава Гарднър, Грейс Кели, Одри Хепбърн...

Михаил Дюзев е културолог по обучение и публицист по предопределение. След студентската пейка в Софийския университет, стартира като кореспондент и водещ в телевизия " Демо ", след това - в " Канал 3 ". След атентатите против кулите близнаци в Ню Йорк през 2001 година става водещ на вести в " Дарик ", а от 2007 година води утринния блок " Дарик кафе ". Бил е съводещ - на предаването " Референдум " по Българска национална телевизия и " Нека приказват " по bTV. В новия си ефирен дом - " Като на кино ", Мишо Дюзев ще търси другите гледни точки към основаването на една продукция и ще споделя персоналните истории на хората, които вършат магията на екрана.

" Декорът на " Като на кино " припомня на така наречен частни киносалони от това време, които са били доста известни в Лос Анджелис. И до през днешния ден в студията на " Парамаунт " и " Метро Голдуин Майер " могат да се видят сходни сетове ", изясняват от екипа на предаването.

От тази есен феновете ще имат опцията да вършат своя ранглиста на обичаните си филми в избрани категории. Гласуването ще бъде онлайн, във Facebook страницата на " Като на кино ", а резултатите ще бъдат коментирани от артисти, режисьори, критици, фенове, дружно с новия водещ Михаил Дюзев .

В първото за сезона предаване той ще посрещне обичания от генерации киномани Антон Радичев . Актьорът с благосъстояние от функции ще разяснява ваканционните филми и ще си напомни лятото зад кадър в " Оркестър без име ".

И още в броя - всичко за продължението на мюзикъла " Мама миа ", среща със звездата от " Игра на тронове " Том Влашиха и огромните министър председатели на огромния и дребния екран.

Мишо, както го назовават приятелите му, е буен киноман и може да се похвали с 30-годишната история на човек, разпален по киното. От дребен се интересува и знае всичко за седмото изкуство и трендовете в него. През 2004 година беше определен да показва България на аления килим в Кан, дружно с актрисата Койна Русева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР