Единственото предаване на властта днес, при встъпването на кабинета Донев“

...
Единственото предаване на властта днес, при встъпването на кабинета Донев“
Коментари Харесай

Минеков към новия културен министър: Критиката ще бъде всеки ден

Единственото предаване на властта през днешния ден, при встъпването на кабинета „ Донев “ 2, беше в Министерството на културата. Както е известно, президентът Румен Радев преназначи всички останали министри в следващия си длъжностен кабинет.

„ Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, тъй като тя е доста повече от това, което се вижда.

Светът по този начин организиран, че хората виждат постоянно проблемите, а свършеното остава някак си на назад във времето. Само че като човек, който е бил в системата до този миг, аз съм видял и свършеното. Но като човек, който е бил в системата, съм видял и няколко обстановки, в които културата е била спасявана от господин Минеков, за което извънредно доста му благодаря “.

Това сподели новият длъжностен министър Найден Тодоров преди да седне в стола на предшественика си проф. Минеков.



Снимки: Светломир Стоянов

Щастлив съм, че идва един заслужен човек на това място. Той е заслужен и е най-точният, който може да бъде посочен за министерството. Бедата е че го чакат компликации. Това каза проф. Велислав Минеков, който съобщи поста на длъжностен министър на културата на маестро Найден Тодоров.

Минеков помоли министър Тодоров да се пази от хвалбите и го предизвести, че рецензията към него ще бъде всеки ден.

" Имах прелестен екип. Благодаря на всички, които работиха в министерството и на своя екип. Надявам се новият министър да има най-малко един почивен ден ", заключи Минеков.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР