Единственото по рода си заведение у нас, в което посетителите

...
Единственото по рода си заведение у нас, в което посетителите
Коментари Харесай

Единственото в България корги кафе: Представя сладки кучета и изкушения

Единственото по рода си заведение у нас, в което посетителите могат да се любуват на обичаните на Кралица Елизабет II порода кучета - коргита , се намира в столицата и се радва на голям интерес от страна на посетителите.
 БГНЕС
Любителите на сладки изкушения могат с изключение на да се порадват на кученцата, да се включат и в сладкарски курс . Още от студентските ми години постоянно съм имала фантазия да отворя заведение. Минах през разнообразни концепции, до момента в който преди 7 години се снабдих с корги и се влюбих ужасно доста в тази порода.

Основах Националния корги клуб за България, и някак напълно разумно беше да отворим и заведение, където общността на коргитата и всички фенове на тази порода да могат да се събират и да вземат участие в забавни и занимателни събития.
 БГНЕС
Това съобщи Габриела Стоименова, притежател на столичното заведение Corgi's Cafe . “Породата ужасно доста се разпространява в последните години. Идват гости при нас даже и от чужбина и други градове в България, което нас доста ни радва.
 БГНЕС
Считаме, че одобряват положително това, което сме създали и харесват нашата концепция . Намират го за нещо друго за нашите географски ширини, нещо ново и на драго сърце ни посещават, с цел да погушкат нашите четириноги любимци ”, добави Стоименова.
 БГНЕС

 БГНЕС
Тя сподели, че посетителите желаят да прекарват по-дълго време с кученцата и посочи, че те срещат посетителите с природата и характера на кученцата.
 БГНЕС
“За кучета - кучешко кафене да го назовем, е единственото такова в България. Ние знаем за едно ужасно котешко кафе във Варна, където пък хората, които са фенове на котенцата, могат да отидат и да погушкат тези представители ”, разяснява тя.
 БГНЕС
Кафенето постоянно включва и посетителите си в сладки изкушения , като те сами създават бисквитки във формата на куче корги. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР