Единственото по рода си екстремно бегово състезание - Red Bull

...
Единственото по рода си екстремно бегово състезание - Red Bull
Коментари Харесай

Red Bull Moreni Challenge се завръща за трета поредна година и в нов формат

Единственото по рода си рисково бегово съревнование - Red Bull Moreni Challenge - се завръща в нов, друг формат!

Red Bull Moreni Challenge e новаторска рискова бегова конкуренция, която провокира най-смелите спортисти, ориентировачи, катерачи, паркур състезатели и други опитни спортисти да преминат 600 метрово трасе от каменна река, нагоре по Витошките Морени.

На 3-ти август ще бъдат позиционирани дървени арки, маркирайки старт от месност Златните мостове и край на 600 метра нагоре по морените.

Всеки участник ще има опцията да пробяга трасето сред двете арки самостоятелно в интервала 03.08.2020г. – 13.09.2020г. и да засече най-хубавото си време посредством GPS устройство (телефон или часовник).

Резултатът би трябвало да бъде качен в приложението Strava, като първите 15 дами и 25 мъже с най-хубави времена, ще имат правото да вземат присъединяване във финала на Red Bull Moreni Challenge, който ще се организира на 19-и септември в 10:00 часа.

На 10-и август всички запалянковци ще имат опцията да се срещнат с миналогодишните спечелили в конкуренцията, Александър Спасов и Деси Христова, които ще споделят досегашния си опит в надпреварата и ще дадат препоръки за ефикасна подготовка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР