Единственото Обединено училище в Димитровград- Св. Св. Кирил и Методий

...
Единственото Обединено училище в Димитровград- Св. Св. Кирил и Методий
Коментари Харесай

Отличия за „Магията на Коледа“ в Димитровград

Единственото Обединено учебно заведение в Димитровград- „ Св. Св. Кирил и Методий ” в кв.Черноконево, е тазгодишният отличник в общинския конкурс „ Магията на Коледа “ за най-красива празнична декорация. 26 институции от просветителната и обществената сфера в община Димитровград участваха в конкуренцията за най-оригинална и красива коледна декорация.

На второ място е класирано също квартално училище- главното „ П.К. Яворов “ от кв. „ Изгрев “, а на трето- ОУ „ Васил Левски ” в с.Ябълково.

Победител в раздела за детските градини е „ Роза ”, второто и третото място заеха ДГ „ Приказка “ и ДГ „ Слънце ”.

Поощрителни награди за старанието получиха ДГ „ Пролет ”, ДГ №3 кв. Марийно, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Кризисен център и Център за социална поддръжка.

Освен грамоти, по 300 лева получават класираните преди всичко, по 250 лева за второ и по 150 лева за трето, като поощрителните награди са по 50 лева

Отличията на тазгодишните спечелили в обичайния за община Димитровград конкурс връчи секретарят Венета Колева. Победителите излъчи специфична комисия, която в границите на седмица прегледа на място детските, образователни и обществени заведения, декларирали присъединяване. Сред критериите да високи оценки с изключение на проявената в коледната декорация творчеството и автентичност, е и взаимната работа на деца и преподаватели, разясняват от общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР