Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм

...
Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм
Коментари Харесай

Дончев отговори на Цветанов: Нито съм строил апартамента му, нито съм писал статии по темата, за да му навредя

Единственото нещо, което съм желал да стана и не съм съумял, е да бъда водач. Нямам табиет да приказвам неприятни работи за някогашни сътрудници. Въпросът е по какъв начин аз съм сторил нещо неприятно на господин Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и с какво съм му навредил. Аз нито съм служащ, с цел да вземам участие в градежа на неговия апартамент, нито съм публицист, с цел да напиша публикация по тематиката. Апартаментът му съм го виждал единствено на картинка и не съм му ходил на посетители. Имам задоволително доста работа, с цел да се занимавам с сходни интриги. Факт е, че структури на ГЕРБ и някогашни членове на партията са в основата на новата групировка на господин Цветанов, само че това не значи, че той ще отнеме от поддръжката към ГЕРБ.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, който отговори на думите на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в същото предаване, че той и Георги Харизанов са го забъркали и злепоставили в абсурда "Апартамент гейт ". Вицепремиерът разяснява и нестихващите митинги в страната.

"Нелепо е да се твърди, че няма политическо и публично напрежение и опълчване. В момента обществото е разграничено. Онзи ден в планината ми се случиха и двете неща - едни момчета ми споделиха - не забравяйте да подате оставка, а други момчета ми споделиха - не ни предавайте. В момента българи са изправени против българи. Няма по какъв начин да разясня предлагането на господин Каракачанов, тъй като не съм осведомен в конкретика с него. Да, то звучи забавно, само че не мисля, че един ескпертен кабинет ще смъкна напрежението. Най-големият въпрос е за отговорността - кой ще носи отговорност за решенията и дейностите на един подобен кабинет ", сподели още Дончев.

"Не може едно държавно управление да ръководи напук и задачата му да е да оцелява. Наясно сме, че сега поносим политически загуби и уадри поради оставането във властта. Има задоволително доказателства, че можем да носим политическа отговорност. Подавали сме два пъти оставка. Единият път нямаше никой на улицата. Не считам, че някой може да ни укорява, че управляваме напук. Първите европейски средства, които ще дойдат непосредствено в страната, ще се ръководят от идващото държавно управление. Тези средства ще са тук в средата на идната година. Никой не може да упреква, че стоим на власт зради тези европейски средства. Аз поддържам с две ръце концепцията разпределението на европейските средства да се обвързва със спазването на върховенството на закона
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР