Единственото, което трябва да се направи в СДС, е дебатът

...
Единственото, което трябва да се направи в СДС, е дебатът
Коментари Харесай

В СДС е нужен дебат за визионерска политика

Единственото, което би трябвало да се направи в Съюз на демократичните сили, е дебатът да бъде за визионерската политика нa СДС- по какъв начин да се развива страната. Това съобщи в ефира на Българското национално радио ръководителят на СДС-Варна, доктор Янко Станев.

Според него драматизъм вкарват медиите с оценката си за съвещанието на Националния съвет от 17 април. „ Какво бурно съвещание, такива съвещания има във всички партии. Съюз на демократичните сили постоянно е било с минимална амплитуда сред „ осанна “ и разпни го “, разяснява Станев.

„ Аз знаех, че ще има подобен проблем в Съюз на демократичните сили рано или късно, тъй като не можеш да се концентрираш върху съдружна политика. Една партия може да разисква съдружна политика не преди избори, а по-късно. Затова моето предложение и на варненската организация е да се готвим за независимо явяване на избори. Хем ще се види каква е политическата ни тежест, хем ще е ясна каква е идеологическата устременост, която печели електорална поддръжка “, сподели още водачът на варненската организация.

Според Румен Христов обаче електоралната поддръжка на Съюз на демократичните сили била 70-80 000 гласа корав електорат. „ Това явно не е задоволително за влизане в Народното събрание. Това е почти на половина от това, което е належащо, с цел да се прескочи 4-процентовата преграда. Но при вярно коалиране тези гласове ще останат като достоверни десни гласове в Народното събрание “, сподели пред БНР Христов./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР