Единственото, което България прави различно от годините досега, е да

...
Единственото, което България прави различно от годините досега, е да
Коментари Харесай

Обмисля ли България нападение срещу държави около Черно море?

Единственото, което България прави друго от годините до момента, е да модернизира летищата си, което вършат всички страни. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, опровергавайки появилите се погрешни изказвания, че в България има оръжия, с които се приготвя удар по страни към Черно море. Коментара министър председателят Борисов направи по време на визитата си в БулБИО.

,,Единственото, което се прави друго в България в последните месеци, е да се възобновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планувани от доста години. Нашият флот е в окаяно положение и по тази причина е належащо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия'', означи министър-председателят.

Премиерът Борисов посочи още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е значимо, с цел да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР