Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков,

...
Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков,
Коментари Харесай

Борисов: Единственото хубаво, което Петков ми е пожелавал, е да се пенсионирам - Политика

Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков, е да се пенсионирам. Защото това, което ни чака, е непосилен труд, ограничения и стягане на колана, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в добричкото село Зърнево. 

Борисов съобщи, че не схваща по какъв начин е допустимо да се теглят заеми, с цел да се изплащат пенсиите. Той твърди, че има информация за над 100 милиона в офшорки на " Продължаваме промяната ". Борисов упорства, че Политическа партия всеки ден са крали по 1,20 лв. от джобовете на българите за всеки литър бензин и нафта.

" Дългът върви към 50 милиарда, които би трябвало да върнем. Това, което изкарваме, ще го връщаме за покриване на заеми и лихви на Асен Василев. Така, както с пирамидите излъгаха българите, по този начин партията на " Промяната " ги излъга за година и половина. И когато си тръгнат, за нас ще останат празните талончета и дадените пари за тях ", сподели някогашният министър председател.

Според Бойко Борисов тези са най-лесните избори, пред които се е изправяла партия ГЕРБ, тъй като техни съдружници са гладът, инфлацията и високите цени. " Ние не знаем сега с какви старания можем да ви изведем от ямата, а ние сега сме там и не знам по какъв начин ще издраскаме да излезем. Хората си мислят, че на 2-ри ще се разсънят от един неприятен сън и всичко ще тръгне както си е било. Но не можем да им обещаем тъкмо това ", предизвести Борисов.

Лидерът на ГЕРБ упрекна ръководещите, че от година и половина не пускат нови прави по автомагистрала " Хемус ", с цел да не кажат, че точно той има заслугата за това: " Ремонтират остарелия път, с цел да не пускат правата. Така стопираха Автомагистрала " Хемус ", Автомагистрала " Струма ", пътя Русе – Търново. Сега сме в яма. "

Към края на речта си Бойко Борисов заключи, че най-хубавото, което му е донесла партия ГЕРБ, са многото другари мюсюлмани:

" Вече никой не може да се усъмни, че сме партия, която работи за добруването на българските мюсюлмани, потвърдено с години. Етническата приемливост, разбирателството, това е единственият късмет на България да е мощна. Мощна, единна и с приемливост сред религиите, сред вас, приемливост на всички българи би трябвало. И по тази причина сме водили, за което също съм бил упрекван, най-добросъседска политика с Турция. Българските турци са тези, които от двете страни на границата подсигуряват сигурност и разцвет. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР