Единственото дете на Пол Уокър - дъщеря му Медоу Рейн

...
Единственото дете на Пол Уокър - дъщеря му Медоу Рейн
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Уокър ще участва в Бързи и яростни

Единственото дете на Пол Уокър - щерка му Медоу Рейн Уокър, поема по стъпките на починалия си татко, като се появява в последната част на " Бързи и гневни ". Това ще е първата ѝ роля в поредицата и по този мотив самата тя показа в четвъртък прелиминарен кадър от присъединяване си в идния " Fast X ", написа dir.bg.

Дъщерята на починалия артист е едвам на 1 година, когато излиза първият филм от високоскоростната поредност, като самата тя споделя, че е израснала на снимачната площадка, наблюдавайки по какъв начин татко ѝ, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Лудакрис, Вин Дизел играят пред камерата.

През годините след гибелта на актьора и до ден сегашен Медоу поддържа доста близки връзки със фамилията на Дизел. Всъщност той даже я води до олтара на сватбата ѝ с Луис Торнтън-Алън през 2021-а. А две години преди тя да удостовери присъединяване си във " Fast X ", той се загатна, че е допустимо да я забележим на екрана. Пред E! News по това време думите му бяха:  " Не е изключено ".

Медоу пък съобщи, че с помощта на татко си, е имала опцията да е измежду тези хора, които да я гледат по какъв начин пораства. Уокър е щастлива, че по този метод може да уважи наследството на татко си и благодари на режисьорът Луис Летериер, който я е поканил да взе участие в продукцията, написа TMZ.

Той ще седне на режисьорския стол и на последния филм от поредицата - " Бързи и гневни 11 ", тъй че ще бъде забавно да забележим дали Медоу ще получи още едно финално присъединяване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР