Единствено турска реч се лее в дома на семейство Стораро.

...
Единствено турска реч се лее в дома на семейство Стораро.
Коментари Харесай

Единствено турска реч се лее в дома на клана Стораро

Единствено турска тирада се лее в дома на семейство Стораро.

" Патриархът " на семейството – Тони, поддържа връзка с внуците, синовете и брачната половинка си единствено на родния си език. Човекът-глас неведнъж е признавал, че още от детските си години има проблем с българския език. Неговият майчин език е турският и в дома му постоянно са разговаряли на него.

 

Години наред съучениците му, му се подигравали поради това, че не се оправя добре с българския. Дори се налагало учителката да ги лъже, че е живял в Турция и заради тази причина българският му е толкова сложен. Стораро даже съумял да изкласи посредством над подкупи – заможните му родители годишно давали армагани на учителите, включително и живи агнета за Великден.

Децата избягвали да играят с Тони Стораро, защото не можел да приказва на български. Той обаче им носел саралия и сладки от къщи, даже от време на време крадял и пиянство, и по този начин го приели в компанията си. И до ден-днешен, той избира да беседва на родния си език – турският, а не на български, защото по този начин се усеща по-сигурен.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР