. Единствено процентите, с които той ще победи се различават,

...
. Единствено процентите, с които той ще победи се различават,
Коментари Харесай

Русия пред избори: 69% за Путин и храни на безценица

. Единствено процентите, с които той ще победи се разграничават, само че не доста, в другите прогнози. Най-вероятно подадените гласове за настоящия президент ще са 69%, заяви телевизия „ България он ер “.

Останалите седемкандидати ще си разпределят към 30%. На политическата сцена тази година се качи и дъщерята на някогашния кмет на Санкт Петербург – Ксения Собчак, единствената жена, която е претендент за поста. Въпреки това, в листата липсва едно име, считано за най-голямата опасност за сегашния държавен глава Владимир Путин – Алексей Навални.

Опозиционерът не беше позволен до изборите поради влезнала в действие присъда против него. Самият той прикани народа да бойкотира гласуването.

Междувременно поток от хранителни артикули се насочи към изборните секции из цяла Русия. Доставките са част от подготовката за идните президентски избори. Те ще се продават с фрапантни понижения в деня на вота, с цел да привлекат допустимо най-вече гласоподаватели.

Очаква се акцията да увеличи изборната интензивност с сред 2 и 5 %. Някои считат, че акцията се пробва да направи гласуването по-честно. Други разкритикуваха придвижването, като обявиха, че е безсрамен опит да се усили преднината на сегашния президент Владимир Путин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР