„Единствено по подобен начин чрез Международната комисия за документиране и

...
„Единствено по подобен начин чрез Международната комисия за документиране и
Коментари Харесай

Адвокат Михаил Екимджиев разказа как Русия и Путин могат да бъдат осъдени заради Украйна

„ Единствено по сходен метод посредством Международната комисия за документиране и определяне на военни закононарушения в Украйна, може да бъдат наказани Русия и президента Владимир Путин за дейностите, които се правят сега, защото Русия не признава съда в Хага “.

Това съобщи пред юрист Михаил Екимджиев във връзка получената покана от Полша до България. В нея е препоръчано страната ни да изпрати лекари, патолози, адвокати, прокурори, криминалисти и други специалисти в Украйна.

„ Често пъти подобен вид следствия се вършат по съответен проблем и присъединяване на всяка страна е непринудено “, разясни юрист Екимджиев.

Подобни трибунали са осъдили някогашните водачи Милошевич и Младич. Според юристът позицията на Висш съдебен съвет България да не изпрати проверяващи е морално укорима.

Правосъдното министерство е предложило на Висш съдебен съвет два разновидността – да одобряват поканата за сведение и без да вземат участие, или да изразят кардинално единодушие за присъединяване в комисията. Без спор и единомислещо, Висшият правосъден съвет е подкрепил първия вид.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР