Единствено от нас зависи дали България ще продължи да съществува.

...
Единствено от нас зависи дали България ще продължи да съществува.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Единствено от нас зависи дали България ще продължи да съществува

Единствено от нас зависи дали България ще продължи да съществува. Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в изявление за предаването " Лице в лице " по bTV.

Той добави, че за него свободата е всичко. „ Най-вече правото на избор, да решаваш какъв да бъде твоят живот, не някой различен да взема решение, не някой различен да споделя, че знае по-добре от теб. България през последните години виждаме, че е една територия, ръководена извън “.

В момента организираме подписка за референдум за отбрана на българския лев и в хода на цялата акция, медии, политици, социолози, политолози и кой ли не още, се упражняваха по тематиката по какъв начин не би трябвало да има референдум, не би трябвало да бъдат питани, това е заплаха за демокрацията, съобщи Костадинов. „ Ние се връщаме назад във времето на комунизма, която една партия решаваше. Затова призоваваме българските жители да изберат свободата, по тази причина слоганът на акцията ни е „ Изберете свободата “.

Костадин Костадинов е безапелационен, че хората би трябвало да имат свободата, да избират какъв ще е техният живот. За него е неверно да се твърди, че „ някой различен знае по-добре от теб и не трябва да се опитваш да разсъждаваш по дадена тематика, тъй като решенията към този момент са взети “.

„ Ние се връщаме назад в комунизма, когато една партия решаваше какво знаят и желаят хората и говореше от тяхно име. Това е цялостен парадокс. Затова ние призоваваме българските жители да изберат свободата. Това е най-трудният избор “, безапелационен беше той.

Лидерът на „ Възраждане “ акцентира, че най-демократичната страна в света е Швейцария – нейното държавно ръководство се дава за образец от десетилетия. Затова той е сюрпризиран от това, по какъв начин по този начин „ референдумът - основополагащ камък на демокрацията, се оказва нещо доста рисково “. Според него обаче, на хората би трябвало да се изяснява какви са плюсовете и минусите от всяка взето решение, с цел да заявят своята свободна воля.

Ние имаме дълг към нашия народ, би трябвало да създадем нужното, с цел да го създадем заслужен притежател на хилядолетното завещание, което имаме, безапелационен е Костадинов. „ Аз по тази причина, когато приказвам с по-млади гласоподаватели и им споделям, че можем да произвеждаме компютри, самолети, електроника, те споделиха – това няма по какъв начин да стане. Аз давам отговор, че това към този момент става. Ние не сме по-калпави от другите. В акцията изяснявам на хората – че те могат всичко и от тях зависи всичко “.

Вчера един политически водач сподели, че без Европейски Съюз и НАТО България е едно нищо. Това е неуместно, не може да се приказва по този начин “, безапелационен е той. Според него страната ни може да се пази сама, в случай че се купи нова бойна техника. Той напомни и това, че страната ни е взема решение да се купят осем американски изтребителя, които не е ясно по кое време ще дойдат. “Не се знае и дали ще дойдат. Никой не ни дава отговор на въпроса, за какво откакто влязохме в НАТО от 2004 година до момента близо 19 година българският защитителен капацитет понижа три пъти “.

Всяка войска би трябвало през 10-15 година да се превъоръжава, а при нас това спря и това е по този начин, тъй като НАТО в действителност задачата им беше ние да не се превъоражим, счита Костадинов. „ Кой ще ни нападне, апропо? Имаме единствено една съседка, която не е член на НАТО и това е Сърбия. Чакаме Сърбия ли да ни нападне? Другите са Украйна, Русия и Грузия. Чакаме ли някоя от тях да ни нападне? “

Украйна водеше една необявена война против личното си население, в това число и против българите, живеещи там, само че за това никой не приказва, добави Костадинов. „ Украйна е част от историята на Русия и прозвището на Киев е „ майката на всички други градове “, рускоговорящите в Украйна са съвсем половината от популацията. “

Когато американците бомбардират някого в Сирия е демократично, а когато Русия бомбардира някой в Украйна, това е недемократично, извинявайте, само че това е двоен стандарт, безапелационен е Костадинов.

Вярвам ужасно доста в българския народ, аз различен народ нямам, ние сме основатели на европейската цивилизация, в умозаключение сподели Костадинов. „ Най-големият проблем на страната е демографската злополука и за това приказваме единствено ние. Когато сложим въпроса ни споделят – това не е значим проблем сега. Голяма част от българския политически хайлайф е отписал България. Единствено от нас зависи дали България ще продължи да съществува. Затова изберете свободата и демокрацията. “

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР