Единствено общинските съветници от групите на Продължаваме промяната - Демократична

...
Единствено общинските съветници от групите на Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

ППДБ и Възраждане гласуваха заедно в общинския съвет във Варна

Единствено общинските съветници от групите на " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане " поддържаха предлагането в дневния ред на днешното съвещание на съвета да бъде включена точка за връщането в благосъстоятелност на страната на варненските акции в Пловдивския панаир, съобщи Дневник.

Всички останали общински съветници от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и локалните партии " Алтернативата на жителите ", " Земеделски съюз Александър Стамболийски ", " Български гласъ " и " Свобода " отхвърлиха включването на проблема като точка в дневния ред на съвещанието, като гласоподаваха с " срещу " или " въздържал се ". Любопитно в тази ситуация е, че с " срещу " са дали своят вот някогашния кмет на Варна Иван Портних (ГЕРБ), някогашният ръководител на Общинския съвет Тодор Балабанов (ГЕРБ), както и наследникът му на поста Христо Димитров ( " Алтернативата на жителите " ).

Мотивът за негативния избор на Димитров по предлагането, импортирано от Мария Димитрова (Демократична България) беше, че настояването за включването на точката в дневния ред на днешното съвещание на Общинския съвет е било импортирано в деловодството му едвам в края на деня през вчерашния ден и съветниците не са имали време да се срещнат с него. Освен това съгласно Христо Димитров било належащо време, с цел да се получи оптималния размер от информация по проблема.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР