Единствено нападателят Ромелу Лукаку е бил сигурен още в началото

...
Единствено нападателят Ромелу Лукаку е бил сигурен още в началото
Коментари Харесай

Само един играч на Интер вярвал, че отборът ще играе финал в ШЛ

Единствено нападателят Ромелу Лукаку е бил сигурен още при започване на сезона, че Интер ще играе край в тазгодишното издание на Шампионската лига. Това разкри клубният президент Стивън Жанг, който отхвърли да отпише “нерадзурите ” против Манчестър Сити или Реал Мадрид.
 Президентът на Интер: Индзаги ще е отпред на клуба още доста сезони, върнахме се на върха Президентът на Интер: Индзаги ще е отпред на клуба още доста сезони, върнахме се на върха
“Всеки сезон е специфичен, само че в случай че ми бяхте споделили, че ще стигнем до финала на Шампионската лига, евентуално мъчно щях да ви допускам. Единственият човек, който ми го сподели още при започване на сезона, в действителност беше Лукаку. Той ми сподели, че ще стигнем до финала. Отначало взех решение, че се майтапи, само че мач след мач ние започнахме да имаме вяра в това. Честно казано, всички знаем, че тези два тима (Сити и Реал - б.р.) са доста мощни. Но също по този начин никой не очакваше, че ще излезем от нашата доста сложна група. Така че щом сме финалисти, значи сме на едно равнище с тях. Който и да е другият финалист, ще става въпрос за необикновен отбор, само че просто би трябвало да сведем глави и да отидем на финала, с цел да го изиграем ”, разяснява Жанг след снощната победа с 1:0 над Милан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР