Единствено лидерът на гражданската платформа Спаси София - младият общински

...
Единствено лидерът на гражданската платформа Спаси София - младият общински
Коментари Харесай

Борис Бонев: Само аз гласувах против нов заем от 120 милиона за ремонт на тротоари

Единствено водачът на гражданската платформа " Спаси София " - младият общински консултант Борис Бонев , е дал своя вот срещу усвояването от общината на следващ заем от 120 милиона лв., планувани за докърпване на тротоари. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА Пожарна охрана ТЕМАТА:

Само аз гласувах срещу празния чек за ГЕРБ и Фандъкова за 120 млн. лева нов заем. Няма по какъв начин да поддържа милиони да се изсипят в " стратегия за ремонт на тротоари " без да има лист с улиците, които ще се ремонтират, нито критерии по какъв начин ще бъдат избирани те. Няма и стандарти за качествени и красиви настилки, а ще се продължи с плочици вид " кокалче ", които с изключение на грозни, се разпадат месеци откакто са били подредени.

 🤥 Тази " стратегия " не е нищо повече от следващото асимилиране на милиони, обгърнато под формата на подправена угриженост за тротоари те на София, които след 15 годишното ръководство на ГЕРБ са в трагично положение. Жалко е, че Демократична България и Българска социалистическа партия за следващ път повярваха на подправените обещания на Фандъкова и поддържаха ГЕРБ, вместо да ги принудят най-малко един път да си свършат работата. Заради тяхната незадълбоченост, 120 милиона ще бъдат профукани без резултат.

 ✅ Не, София е европейска столица и може и заслужава повече от незначителност и !

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР