Единствено кредит на време бих дала на правителството Денков-Габриел, но

...
Единствено кредит на време бих дала на правителството Денков-Габриел, но
Коментари Харесай

Атанасова дава кредит на време, но не и на доверие към ПП/ДБ

Единствено заем на време бих дала на държавното управление Денков-Габриел, само че не и заем на доверие. Особено на хора (хората от ПП/ДБ- бел. ред), които са злоупотребили с моето доверие и с това на други.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Десислава Атанасова пред бТВ. Тя изясни за какво през вчерашния ден в Народно събрание е гласувала " за " ротационния кабинет Денков-Габриел, макар нейното отвращение.

" Аз гласувах за постоянно държавно управление, тъй като това сме дали обещание на българските граждани ". Гласувах и поради Мария Габриел, която знам, че ще вложи решителност и познания, уверена е Атанасова.

Тя разяснява и действието на единствения народен представител от ГЕРБ, дал своя вот срещу постоянното държавно управление. " Сега Делян Добрев у мнозина от нашите гласоподаватели е позитивният воин, който си изрази мнението ", смята Атанасова.

Според нея обаче въпреки всичко обединението сред първите две политически сили е по-добра от другия вид за такава- коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР