“Единствено един централен нападател трябва да се вземе, моите уважения

...
“Единствено един централен нападател трябва да се вземе, моите уважения
Коментари Харесай

Емил Спасов: Левски надгради с новите, не виждам голяма разлика в класите с ПАОК

“Единствено един централен нападател би трябвало да се вземе, моите почетения към, само че не е за клуб като. Трудно се намира подобен, доколкото разбрах, през зимата ще се взима. Да се надяваме, че с тези играчи, които сега са част от клуба, и с привличането на новите попълнения, ще бъде най-малко с 20% по-добър от предходната година ”, добави.
 Пламен Николов: ПАОК ще подцени Левски Пламен Николов: ПАОК ще подцени Левски
“Мисля, че имаме сили да отстраним. Те несъмнено са много напред като равнище и триумфи през последните години. Един сериозен тим, който разполага със съществени средства. Това е извънредно значимо, само че не виждам чак такава разлика в класите. А и ще е по-напред в подготовката, тъй като родното състезание ще е почнало, а гръцкото - не. Освен това, нашите тимове съвсем не почиваха. Сигурен съм, че ще бъдем на положително равнище ”.
 Официално: Янис Каргас подписа с ПАОК Официално: Янис Каргас подписа с ПАОК
“Гърците подписаха с, който не сподели нищо на “Герена ”. Това за тях е крачка обратно. Не знам какво са му гледали, само че той не може да стъпи на дребния пръст на нито един от нашите бранители сега. Въобще не е висока топка. Това, че имат проблем и с вратарския пост, значи, че тимът им въобще не е чак толкоз мощен. е във напредък, играе добре и побеждава. Самочувствието на тима също доста се усъвършенства, изключително след спечелването на на ”, приключи Емил Спасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР