Единственият вариант, който остава на германския елит, за да си

...
Единственият вариант, който остава на германския елит, за да си
Коментари Харесай

Управляващата класа на Германия отново повтаря грешката от 1941-1945 г.

Единственият вид, който остава на немския хайлайф, с цел да си върне основата на своето благосъстояние от последните 50 години, евтиния съветски газ, е този да трансформира Русия още веднъж в страна, следена от Запада. Тоест да победят Русия.

Признаването за неточност от немския външен министър Аналена Бербок на думите й за „ положението на война с Русия “ е насила. Най-вероятно това е просто знак на респект към дипломатическия етикет.

Факт е, че западните чиновници на вътрешните си срещи споделят тъкмо това – „ война с Русия “. Бербок, говорейки обществено в ПАСЕ, просто се отпусна, изпусна се и го сподели по този начин, както в действителност си е.

Ето я и Америка – също „ не води война с Русия “. Но дава целеуказания на въоръжените сили на Украйна за съвсем всички удари с високоточно оръжие. Имайте поради, че последният път, когато Съединените щати публично оповестиха война, беше през... 1942 година И от този момент те се оправят добре и без този „ етикет “.

Но има още един значим миг.

Единственият вид, който остава на немския хайлайф, с цел да си върне основата на своето благосъстояние от последните 50 години, евтиния съветски газ, това е да трансформира Русия още веднъж в страна, следена от Запада. Това значи да ни победят. Америка няма да разреши търговия със суверенна Русия.

Да, и към този момент няма да е належащо да даваме на германците нашия газ за стотинки. Така че ръководещата класа на Германия към този момент повтаря грешката си от 1941-1945 година Естествено, че ще си заплати - както и целият Запад. Ще ги накараме да си платят.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР