Единственият вариант да се намери решение, е даване третия мандат

...
Единственият вариант да се намери решение, е даване третия мандат
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Заради ПП България надплати около 580 милиона лева за газ

Единственият вид да се откри решение, е предоставяне третия мандат на Българска социалистическа партия, сподели още Овчаров

„ България ще загуби към 1 милиарда от така наречен „ коалиция на войната ”. Това е коалиция, която се пробва по всякакъв начин да си обезпечи поддръжката на Запада. През април министърът на енергетиката позволи източване на 120 м.куб. в Чирен. Нагнетяват ги през септември и октомври, когато цената е над 300 лева./мегават час. Сега се точат нагнетените количества, които са четворно по-скъпи. "

Това съобщи в ефира на Румен Овчаров, някогашен енергиен министър.

„ Номинацията на Николай Павлов не беше инцидентна, изборът му бе напълно верен. Николай Павлов е исполин в професионален проект. Кирил Петков не инцидентно подскачаше, лъжеше брутално от парламентарната естрада, само че по този начин си може индивидът ”.

Павлов сподели няколко неща, които разрушават на пух и прахуляк всички изказвания на Политическа партия. „ От 1 юли поради тях (ПП) изискуем 180 млн. $ повече. Като прибавим и парите за отхвърли от съветските доставки, България единствено за трите месеца надплати към 580 млн. лв.. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР