Единственият трикратен световен шампион по футбол - Пеле, ще бъде

...
Единственият трикратен световен шампион по футбол - Пеле, ще бъде
Коментари Харесай

Добри новини за Пеле: Скоро го местят в обикновена болнична стая

Единственият троент международен първенец по футбол - Пеле, ще бъде изписан от интензивното поделение на болничното заведение " Алберт Айнщайн " в Сао Пауло в околните 48 часа. Това заяви щерка му Кели Насименто в обществените мрежи.

Пеле е в болница след претърпяна интервенция по премахване на израстък в дебелото черво. Проблемът е бил открит при рутинни медицински прегледи. Бизнес мениджърът на 80-годишния бразилец - Джо Фрага, показа пред осведомителния уебсайт " Глобо ", че причина за терзание няма.
View this post on Instagram

" Той се оправя добре след интервенцията, не изпитва болежка и е в положително въодушевление. Ядосва се единствено от това, че в този момент е единствено на течности, само че ще му мине. Той ще бъде изместен в елементарна болнична стая през идващите ден или два дни, а по-късно ще се прибере вкъщи.

Баща ми е мощен и твърдоглав, а също така е в отлични ръце в болничното заведение. Той получава обич и сила от хора по целия свят ", написа Насименто в профила си в обществената мрежа " Инстаграм ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР