Единственият син на Стефан Данаилов – Владимир, живее в китна

...
Единственият син на Стефан Данаилов – Владимир, живее в китна
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов живее в китна къща в щата Флорида

 Единственият наследник на Стефан Данаилов – Владимир, живее в китна къща в спокойното градче Сарасота в щата Флорида. Наследникът на Ламбо и брачната половинка му Виктория, с която се ожениха през 2018 година, населяват необятен парцел от над 500 квадрата с хубава зелена градина.

Домът им разполага с две спални, две бани, веранда, просторен хол с камина и столова с кухня. Разположен е в спокоен квартал, само че и близо до водите на океана. Цената на парцела съгласно последната публикация от продажбата му възлиза на малко над 250 хиляди $.

Мястото е идеално за огромно семейство, нищо че Влади и Виктория към момента нямат наследници.

Преди няколко месеца те кумуваха на сватбата на свои приятели и на фотосите от тържеството снахата на починалия Стефан Данаилов изглеждаше съмнително наедряла, само че бебе на хоризонта към момента няма. 

Синът на огромния артист към този момент е на 34 години и му е време за бащинство, само че сега на дневен ред му били единствено образованието и работата, пише retro.bg. Владимир е студент по медицина в Щатите и скоро му следва да приключи. Той към този момент практикува специалността и даже постоянно бил помощник в комплицирани сърдечни интервенции. Данаилов-младши е изцяло предан на лекарското предопределение и споделя, че се гордее, че е съумял да извърши един от последните завещания на баща си – да стане лекар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР