Единственият син на певицата Софи Маринова - Лоренцо, изчезна и

...
Единственият син на певицата Софи Маринова - Лоренцо, изчезна и
Коментари Харесай

Официално: МВР обяви причината за издирването на сина на Софи Маринова

Единственият наследник на певицата Софи Маринова - Лоренцо, изчезна и никой не знае къде е, даже околните му другари, откакто името му бе забъркано в трафик на мигранти.

От няколко дни безусловно никой не е виждал очите на наследника на ромската перла. Телефонът му е изключен, не е деен и в обществените медии,пише БЛИЦ.бг.

Наследникът на Софка, който също е музикант, не бил открит на непрекъснатия си адрес в Етрополе преди дни, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Според слуховете той рядко се прибира в родния си град, прекарва повече време в София, само че в последните дни никой от компанията му не чувал ни новина, ни кост от Лоренцо.

В същото време стана ясно, че синът на Софи Маринова е разгласен за общодържавно търсене от районното ръководство в Етрополе.

В края на предходната седмица 21-годишният задържан Иван С., който бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро изтипосва пред проверяващите, че синът на Софи е забъркан в скица превозване на мигранти.

Пред проверяващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица.

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „ Сузуки Витара “, който бил с цялостен контейнер и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и инструкции за противоположното връщане до София.

Иван качил незаконните, само че не е бил предизвестен, че към този момент има нов пункт за инспекция край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните чиновници.

21-годишният общ служащ в строителството от София оповестил пред проверяващите, че ще опише всичко, тъй като бил сърдит, че пратен като пушено месо – неопитен и измамен.

Министерство на вътрешните работи са подхванали ограничения неотложно да разпитат Лоренцо, само че той не бил открит на непрекъснатия си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали пояснения къде е 20-годишният юноша. Телефонът му също не отговарял.

Междувременно е изискана разпечатка, с цел да се откри дали и какъв брой пъти Лоренцо е приказвал с Иван С. Извършват се и различен вид процесуални дейности, които към този момент проверяващите желаят да запазят в загадка. Целта е да се обясни дали са истина изказванията на арестанта Иван, или той желае да натопи сина на Софи Маринова.

По информация на Флагман.бг отбраната на Иван С. е поверена на един от положителните бургаски юристи – акредитиран, а не длъжностен, който ще го съставлява в понеделник на мярката за неотклонение. Кой е платил хонорара му – остава мистерия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР