Единственият по рода си Рибка фест се провежда три във

...
Единственият по рода си Рибка фест се провежда три във
Коментари Харесай

Единственият по рода си Рибка фест се провежда три във Варненско

Единственият по рода си " Рибка фест " се организира три във Варненско. Той е проведен от Асоциация БИО мрежа като част от план, финансиран от МИРГ " БЧС Бяла-Долни чифлик и Аврен ", съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Първото от поредицата събития се организира на 29 април в живописния еко комплекс " Здравец " в едноименното варненско село Здравец. Хора от локалната общественост, посетители на комплекса и другари се събраха, с цел да похапнат вкусна бяла риба, миди и рибена чорба, прелестно гарнирани с защити виновност. Деца развихриха фантазията си и сътвориха от здравословни рибни артикули красиви и вкусни блюда.  

По време на събитието, което продължи през вчерашния ден в община Бяла и през днешния ден в Старо Оряхово, с изключение на вкусни морски блага, с които ни е дарила локалната природа, бе показан Регионален справочник за трите общини Бяла, Долни Чифлик и Аврен - " Рибар и кулинар ".

Пътеводителят събира информация за естествените дадености в трите общини, забавни риболовен истории, както и вкусни рибни предписания. 

Целта на плана е да бъде подтиквано рибарството в района, както и здравословното хранене с екологично чисти артикули. 

Повече за плана ще научите във видеото от Христо Иванов, Янка Димитрова и Кристияна Казанджиева!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР