Единственият оцелял при тежката катастрофа на пътя към Ловеч Борис

...
Единственият оцелял при тежката катастрофа на пътя към Ловеч Борис
Коментари Харесай

Очевидец: Опомних се на капака на колата

Единственият оживял при тежката злополука на пътя към Ловеч Борис споделя, че малолетният водач е карал доста бързо. Момчето изясни това пред Нова телевизия. "Спомням си се на капака на колата ", споделя 17-годишното момче.

Версията за случая е, че 15-годишният Михаил потегля скрито с колата на родителите си на дискотека в Ловеч. При ляв завой към селото в посока Варна обаче момчето губи ръководство и се врязва в крайпътно дърво, а на място умират той и приятелят му Мариян.

Пострадалото 14-годишно момиче, пътувало на задната седалка, към момента е в тежко положение, оповестява bTV. Тя е настанена в Плевенската болница. Момичето е от село Кирчево и все още е с фрактура на подбедрицата и травма на корема.

Близките на 15-годишния водач, който почина на място, са сюрпризирани от случилото се. Родителите на умрялото дете работили в чужбина и той живеел с баба си и дядо си в Кирчево.

Припомняме двама малолетни починаха при злополука нощес, а 14-годишно момиче е в болница с тежки пострадвания.

Сигналът за тежката злополука е дошъл в полицията малко след среднощ.

15-годишно момче е управлявало автомобила. Момчето от село Кирчево, Ловешко е карало с несъобразена скорост. Край бензиностанция момчето е изгубило ръководството над колата и се е врязал в дърво. При удара водачът и 16-годишният до него са починали на място. 14-годишно момиче, возило се на задната седалка е откарано в болница, а 17-годишният, пътувал до нея е с леки пострадвания.

По-рано денем шефът на Националната полиция Христо Терзийски разяснява в ефира на БНР случая. "Като родители и общество не трябва да позволяваме малолетни деца безотговорно да се качват и да ръководят коли. Допускаме това да продължава да се случва ", акцентира комисар Терзийски.

Освен нещастието с младежите, през днешния ден в пътен случай в региона на летовище "Мечка " почина 22-годишна жена. Тя управлявала автомобила и изгубила надзор над него. Колата се блъснала в насрещно движещ се камион. От удара дамата е починала на място.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР