Единственият от партньорите, който има някакъв тип коалиционна култура и

...
Единственият от партньорите, който има някакъв тип коалиционна култура и
Коментари Харесай

Професор от СУ: Публичен сектор не се управлява с агресивност, екстремизъм, ругаене

Единственият от сътрудниците, който има някакъв вид съдружна просвета и е успявал да удържа нещата е ГЕРБ
„ Българското общество не желаеме отговорността за ориста ни и за тази на страната да се носи от единствено един политически индивид. Трябва да се върви към съдружен вид ръководство. За страдание единственият от сътрудниците, който има някакъв вид съдружна просвета и е успявал да удържа нещата, е ГЕРБ ”.

Това сподели пред БНР проф. Милена Стефанова от Софийския университет. И уточни като научно потвърдено, че обществен бранш не се ръководи с настъпателност, екстремизъм, хокане.

„ Публичен бранш се ръководи с разговор.. Политическа партия се пробваха, само че не го направиха съгласно разпоредбите, тъй като вместо три, имаше 300 000 неща, към които твърдяха, че са се обединили, а се видя, че не могат да ги извършват, тъй като не бяха стигнали до детайлите ”.

Пред БНР проф. Стефанова добави, че сега би трябвало да бъдат забравени всевъзможни страсти:

„ Ако продължаваме да нямаме постоянно държавно управление и постоянен парламент, ще затънем толкоз надълбоко, че няма да има кой да ни измъкне. Тогава ще би трябвало да се смени формата на държавното устройство. Нито демокрацията, нито общественият интерес диктуват това да се случва ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР