Единственият национален интерес на България е бегом към Еврозоната, бегом

...
Единственият национален интерес на България е бегом към Еврозоната, бегом
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Новият шеф на Булгаргаз е бивш шеф на фирма, свързана с Газпром

Единственият народен интерес на България е тичешком към Еврозоната, тичешком към сърцето на НАТО и тичешком към Европейски Съюз , всичко друго ни осъжда на беднотия. Това съобщи пред Българска национална телевизия президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев.

В студиото той посочи, че страната ни е договорила 60 милиарда лв., които не са взети планове от Европейска комисия. Тези пари са недоговорени и неусвоени, а в този момент ще теглим 7 милиарда дълг, посочи той.

Новият началник на " Булгаргаз " е някогашен началник на компания, обвързвана с " Газпром ". Слагането на човек, непосредствен до Газпром от новите ръководещи не е инцидентен. Следващите месеци изтича договорът ни с " Газпром " и следва предоговаряне, посочи Плевнелиев.
 Съдът удостовери антитръстовото съглашение с
Съдът удостовери антитръстовото съглашение с " Газпром " за цените на газа в Европа

Руският газов колос съумя да избегне солена санкция

Хубаво е да има старания за деескалация и разговор в рецесията НАТО-Русия . Ролята на България в този развой е извънредно значима, сподели той и уточни като образец събитията от Берлинския конгрес.

Кой различен, в случай че не България би трябвало да си извади поуките, тъй като едни Велики сили си играха на сфери на въздействие ... Ако има една нация, която да е научила своя урок, това би трябвало да бъде България. И през днешния ден е същото. Ако някой ще вкара неустойчивост, противоречие в НАТО - ето ви една България, счита Плевнелиев.
 Столтенберг оглавява Централната банка на Норвегия, само че след края на мандата в НАТО
Столтенберг оглавява Централната банка на Норвегия, само че след края на мандата в НАТО

Той беше назначен макар опасенията на опозицията

" България споделя смешни изказвания - не желаеме спомагателна поддръжка , ние с нашите лични бойци ще си формираме някаква измислена батальонна група... И ето ви ролята на България като част от напъните за дестабилизация в НАТО ", сподели Плевнелиев.

Според него, изказванията на министъра на защитата Стефан Янев и българския президент Румен Радев " са скандални, водят до разделяне и намаляване на нашата позиция ".

България споделя - нямаме потребност от НАТО, това е национално изменничество... Толкова ли не желаеме най-малко мъничко да си сътрудничим с по-добрите от нас, попита Плевнелиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР